Van Katoen, kleding winkel voor kleine beurs

Bestuur

Het bestuur bestaat uit 6 personen.

Voorzitter  Ans Ketelaars,

penningmeester  vacant.

Secretaris vacant

algemeen bestuurslid.

 

PR

Wie is Ans Ketelaars?
Vriend Johan Bokkers
Woonplaats Diepenheim
Leeftijd 52 jaar

Wat doe ik in het dagelijkse leven?
Het begeleiden van mensen zowel op de werkplek als mensen die (nog)niet deelnemen aan het arbeidsproces. Dit werk doe ik met heel veel plezier.  In mijn vrije tijd lees ik graag. Ben een fan van het openluchttheater in het Amsterdamse Bos. Ga elk jaar hierna toe om te genieten van het theater.

Waarom Van Katoen?
Een goed initiatief om mensen die van het sociaal minimum rond moeten komen helpen aan kleding. Hoop dat de mensen de drempel overkomen. Aan ons enthousiasme zal het niet liggen. De reacties van bedrijven en particulieren zijn geweldig, je wordt hier verlegen van.

Johan Bokkers is 57 jaar en woont in Diepenheim. In het dagelijks leven ben ik ondernemer. Zo heb ik een subsidie bureau, een bedrijf in reïntegratie dienstverlening en een wasservice. In mijn vrije tijd dart en biljart ik graag. De reden om in het bestuur van “Van Katoen” deel te gaan nemen is simpel: Tijdens mijn werkzaamheden kom ik regelmatig mensen tegen die het niet breed hebben. Je ziet dan dat kleding één van de eerste dingen is waarop bezuinigd wordt. Op deze manier hoop ik een bijdrage te kunnen leveren om mensen toch een gevulde kledingkast te geven.